|
تستهای رواشناسی و خودشناسی
|
|
02-27-2010, 06:23 PM
شماره : #301
|
|||
|
|||
|
RE: تستهای رواشناسی و خودشناسی
من که فقط وقتی رو کمر بخوام خوابم میره و به هیچ وجه حالت دیگه خوابم نمیبره
البته آدم که فقط توی یه حالت نمیخوابه و توی خواب این ور و اون ور میشه البته تازگی ها خواهرم بهم گفت بعضی وقتها که خوابت برده و روی شکل خوابیدی یکی از پاهات رو به صورت 90 درجه میاری بالا آهای مردم من بچه های انجمن آسیا فیلم رو خیلی دوست دارم |
|||
|
02-28-2010, 09:29 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 02-28-2010 09:30 PM توسط Scarlett.)
شماره : #302
|
|||
|
|||
|
واسه من ترکیبی از چند تاشون بود
!:خوابيدن به حالت نيمهخميده کسانى که به پهلو مىخوابند در حالتى که تنهشان کمى به سمت جلو خم شده و دستهايشان هم کشيده و در جلوى صورتشان قرار دارد، بهطور معمول آدمهاى رک و در عين حال شکاک و عيب جو نيز هستند. آنها خيلى دير تصميم مىگيرند اما وقتى تصميم گرفتند، هرگز آن را عوض نمىکنند. یه ذره هم اینجوری: خوابيدن به حالت جنينى کسانى که به حالت جنينى مىخوابند، به عبارتى به پهلو مىخوابند و پاهايشان را در شکم خود جمع مىکنند در حالى که دستهايشان روى هم و در جلوى صورتشان قرار دارد، معمولا از جمله اشخاصى هستند که بسيار حساساند. آنها ممکن است در ابتدا که با ديگران ملاقات مىکنند خيلى خجالتى به نظر برسند اما به زودى با ديگران ارتباط برقرار مىکنند. اين وضعيت خواب در ميان اشخاص مختلف بسيار متداول است و در زنان نسبت به مردان دو برابر افزايش مىيابد. و کمی تا قسمتی هم اینجوری: خوابيدن به پشت کسانى که به حالت طاقباز مىخوابند و دستهايشان را روى بالش مىگذارند، بهطور معمول دوستان خوبى براى خود پيدا مىکنند، زيرا آنها هميشه آماده شنيدن حرفهاى ديگران هستند و درصورت نياز به آنها کمک مىکنند. مرسی. نتیجه اش تا حدودی درست بود !محسن با اون روش آخریه (90 درجه ایه!) چه جوری میتونی بخوابی ؟!!
حقيقت چيزي نيست که نوشته ميشود .. آن چيزي است که سعي ميشود پنهان بماند!
![]() |
|||
|
03-01-2010, 02:35 AM
شماره : #303
|
|||
|
|||
|
خودمم نمیدونم چطوری اینطوری میخوابم
ولی مادرم میگه وقتی خسته ای بیشتر اینطوری میخوابی الان مدتیه کل روز مچ پام درد میکنه حالا فهمیدم به خاطر همین موضوعه آهای مردم من بچه های انجمن آسیا فیلم رو خیلی دوست دارم |
|||
|
03-06-2010, 05:10 AM
شماره : #304
|
|||
|
|||
|
خوابيدن به حالت جنينى
کسانى که به حالت جنينى مىخوابند، به عبارتى به پهلو مىخوابند و پاهايشان را در شکم خود جمع مىکنند در حالى که دستهايشان روى هم و در جلوى صورتشان قرار دارد، معمولا از جمله اشخاصى هستند که بسيار حساساند. آنها ممکن است در ابتدا که با ديگران ملاقات مىکنند خيلى خجالتى به نظر برسند اما به زودى با ديگران ارتباط برقرار مىکنند. اين وضعيت خواب در ميان اشخاص مختلف بسيار متداول است و در زنان نسبت به مردان دو برابر افزايش مىيابد. ولی دستم ازاده !ولی شخصیتم فکر کنم یکم اینطوریه ![]() "!...گاهی دلم برای خودم تنگ میشود...!" |
|||
|
|

!:
!![[تصوير: 1281278710.png]](http://www.night-skin.com/upload/ups/88-11/1281278710.png)

![[تصوير: 1268160646_20_9185d24ff2.gif]](http://www.dl-prisonbreak.info/forums/imgup/20/1268160646_20_9185d24ff2.gif)