ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 راي - 0 ميانگين
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار ليگ برتر ايران
12-06-2009, 07:11 AM
شماره : #31
RE: اخبار ليگ برتر ايران
واقعا حیف اون پولی که به این داورا میدن .

خدای ساده لوحان را نماز و روزه بفریبد
و لیکن من برای خود خدای دیگری دارم

ریا و رشوه نفریبد اهورای مرا آری
خدای زیرک بی اعتنای دیگری دارم

بسی دیدم ظلمنا خوی مسکین ربنا گویان
من اما با اهورایم دعای دیگری دارم

زقانون عرب درمان مجو در یاب اشاراتم
نجات قوم خود را من شفای دیگری دارم .

اخوان ثالث
.
يافتن تمام ارسال‌هاي اين کاربر
نقل اين ارسال در يك پاسخ
12-30-2009, 08:15 AM
شماره : #32
عابدزاده و خوردبین از پرسپولیس کنار گذاشته شدند

کاروان پرسپولیسی ها در فرودگاه دبی مورد استقبال برخی هموطنان ایرانی و مسئولان باشگاه ایرانیان قرار گرفت. علی دایی نیز که روز دوشنبه به عنوان سرمربی جدید این تیم معرفی شد، مورد استقبال ویژه قرار گرفت.

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس که برای برپایی اردوی آماده سازی راهی دبی شده است، صبح امروز وارد فرودگاه این شهر شد.

به گزارش مهر، تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 7:30 دقیقه روز سه شنبه فرودگاه امام خمینی(ره) را در شرایطی ترک کرد که سرپرست و یکی از اعضای کادر فنی خود را به همراه نداشت.

محمود خوردبین سرپرست سرخپوشان که از زمان حضور علی دایی در این تیم در محل تمرینات و نشست های کادر فنی حاضر نشده است، به همراه احمدرضا عابدزاده که گفته می شود از کادر فنی کنار گذاشته شده است، در این سفر پرسپولیس را همراهی نکردند.

کاروان پرسپولیسی ها در فرودگاه دبی مورد استقبال برخی هموطنان ایرانی و مسئولان باشگاه ایرانیان قرار گرفت. علی دایی نیز که روز دوشنبه به عنوان سرمربی جدید این تیم معرفی شد، مورد استقبال ویژه قرار گرفت.

تیم فوتبال پرسپولیس که در باشگاه ایرانیان اقامت دارد عصر سه شنبه نخستین جلسه تمرین خود را در همین باشگاه برگزار خواهد کرد و قرار است در یک دیدار دوستانه به مصاف یکی از تیم های اماراتی برود.

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

اخوان ثالث
.
نقل اين ارسال در يك پاسخ
02-08-2010, 11:14 PM
شماره : #33
سه داور فوتبال محروم شدند

به گزارش واحد مرکزي خبر؛ مهدي تاج اظهارداشت : احمد صالحي داور ديدار استقلال اهواز و راه آهن، محمد حسين اسدي داور ديدار مس كرمان و راه آهن به علت عملكرد بد در قضاوت و محسن قهرماني داور ديدار سپاهان اصفهان و صباي قم به علت انجام مصاحبه غير مسئولانه درباره انتساب تصادف عمدي هواداران تيم صباي قم با خودروي وي، به دو جلسه از قضاوت در ديدارهاي آينده ليگ برتر محروم شدند.

وي افزود: با اين حال بايد اذعان كرد، داوري ايران وضع خوبي دارد و داوران ايراني مي توانند همه مسابقات را به خوبي اداره كنند.

تاج همچنين درباره وضع تيم ملي فوتبال ايران گفت: يكي از دستياران قطبي از تيم ملي فوتبال ايران كنار رفت و در آينده نزديك يك دستيار ايراني و همچنين يك مربي دروازه بان ها به تيم ملي فوتبال ايران افزوده خواهد شد.

وي افزود : براي بازي تداركاتي با برخي تيم هاي خارجي رايزني شده است و به زودي چند بازي تداركاتي براي تيم ملي ايران مشخص مي شود.

اخوان ثالث
.
نقل اين ارسال در يك پاسخ
02-16-2010, 10:47 PM
شماره : #34
تركي دربي اصفهان را سوت مي‌زند

اسامي داوران هفته بيست و هفتم ليگ برتر فوتبال اعلام شد.

--------------------------------------------------------------------------------

اسامي داوران به شرح زير است:

چهارشنبه 28 بهمن -هفته بيست و هفتم-گراميداشت سالروز هجرت پايمبر اکرم از مکه به مدينه و تکريم ياد و خاطره ليله الميت شبي که حضرت علي بن ابيطالب(ع)براي حفظ جان پيامبر اکرم (ص)در جاي آن خوابيد

سپاهان-ذوب آهن-فولاد شهر-اصفهان-ساعت 14:30
محسن ترکي-رضا سخندان-حيدر شکور-مرداس جابري

استقلال تهران-مس کرمان-آزادي-تهران-ساعت:17:10
هدايت ممبيني-حسين خانبان-مسعود فرح نيا-فرهاد رستمي

جمعه 30 بهمن

مقاومت شهيد سپاسي-پرسپوليس-حافظيه-شيراز-ساعت 14:30
يدا... جهانبازي-محمدرضا ابوالفضلي-مجيد شمس-عبدالحسين ايازي

پيکان-استقلال اهواز-شهيد رجايي-قزوين-ساعت 15:15
مسعود مرادي-مصطفي فراهاني-آرمان اسعدي-حسين محبوبي

راه آهن-پاس-اکباتان-تهران-ساعت 15:15
سعيد بخشي زاده-سعيد علي نژاديان-سعيد ويشگاهي-حسين زرگر

ملوان انزلي-استيل آذين-تختي-انزلي-ساعت 15:15
خداداد افشاريان-بابک داوري-غلام آموزگار-رسول رهبرفام

سايپا-تراکتورسازي تبريز-انقلاب-کرج-ساعت 15:15
البرز حاجي پور-عليرضا کهوري-بهرام کياني-پيروز سيف اله پور

شاهين بوشهر-صباي قم-شهيد بهشتي-بوشهر-ساعت 15:15
نويد مظفري-عليرضا يزداني-علي موغلي-بهروز رنجبر

فولاد خوزستان-ابومسلم-تختي-اهواز-ساعت 15:15
سعيد مظفري زاده-سعيد زارع-محمدرضا اميني-اميد سعيد فر

اينجا بهتره جاي اينکه درد اون که هست بي تو حس کني بشيني و دونه هاي تسبيحتو بشماري
نقل اين ارسال در يك پاسخ
02-16-2010, 10:47 PM
شماره : #35
مرين پرسپوليس بدون غايب برگزار شد

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور تمامي بازيکنان زير نظر سرمربي اين تيم برگزار شد.

--------------------------------------------------------------------------------

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 11 امروز (سه شنبه) در ورزشگاه شرکت واحد شروع و عليرضا حقيقي و محمد پروين نيز به دليل مصدوميت تنها نظاره گر تمرينات سرخپوشان بودند.
حقيقي از فردا مي تواند در تمرينات سرخپوشان شرکت کند، اما وضعيت محمد پروين عصر امروز مشخص خواهد شد.
بازيکنان پرسپوليس در ابتداي اين تمرينات به مدت 40 دقيقه بدن هاي خود را گرم کردند و سپس حفظ توپ را در دستور کار خود قرار دادند.
علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بازيکنان را به دو گروه تقسيم کرد و مدافعان زير نظر عبدي و هافبک ها و مهاجمان نيز زير نظر دايي به تمرين پرداختند و
وسلي برزيليا مهاجم برزيلي پرسپوليس به صورت اختصاصي به تمرين پرداخت.
دايي در حين تمرين بارهاي تمرينات را متوقف و نکات فني را به بازيکنان گوشزد کرد.
تمرين امروز سرخپوشان را 20 هوادار از نزديک مشاهده کردند

اينجا بهتره جاي اينکه درد اون که هست بي تو حس کني بشيني و دونه هاي تسبيحتو بشماري
نقل اين ارسال در يك پاسخ
02-16-2010, 10:48 PM
شماره : #36
شجاعي: براي غلبه بر سپاهان انگيزه داريم

سرپرست تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: انگيزه هاي لازم را براي پيروزي در شهرآورد اصفهان و غلبه بر تيم سپاهان داريم.

علي شجاعي امروز (سه شنبه) افزود: تمرينات خوبي را براي ديدار با تيم سپاهان پشت سرگذاشته ايم و بازيکنان براي اين ديدار در آمادگي کامل هستند.
وي افزود: صبح امروز آخرين تمرين خود را براي ديدار با سپاهان انجام داديم و پس از آن در يکي از هتل هاي اصفهان اردو زديم تا بازيکنان با آرامش روحي براي ديدار فردا آماده شوند.
سرپرست تيم فوتبال ذوب آهن پيروزي در اين ديدار را براي دو تيم بسيار مهم توصيف کرد و تصريح کرد: حساسيت اين ديدار براي ما همچون ساير ديدارها است و به همين خاطر تيم ذوب آهن با آرامش کامل به ديدار سپاهان مي رود.

شجاعي در خصوص برنده ديدار شهرآورد گفت: بهترين کارشناسان فوتبال دنيا هم نمي توانند نتيجه ديدارهاي فوتبال را پيش بيني کنند، اما آنچه مسلم است هر دو تيم با انگيزه پيروزي به ميدان مي آيند و براي اين ديدار برنامه دارند.
وي افزود: تيم سپاهان براي تثبيت موقعيت قهرماني خود و تيم ما نيز براي رسيدن به اين موقعيت گام در ميدان مسابقه مي گذارند.
وي تصريح کرد: تيم فوتبال ذوب آهن براي کسب سه امتياز اين ديدار مصمم و در اين راستا برنامه ريزي کرده است.
شجاعي ابراز اميدواري کرد که تماشاگران دو تيم در آرامش و به دور از مسائل حاشيه اي تيم مورد علاقه خود را تشويق و از بي احترامي به يکديگر پرهيز کنند.
وي گفت: مردم فردا شاهد فوتبال زيبا و جذاب بدون وجود مسائل حاشيه اي از هر دو تيم خواهند بود.

نقل اين ارسال در يك پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: